Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


en älskad flickas självmord

I mitt sinne lever du ännu, mjuka beröringar av eld skriker ut min saknad,

eoner av tid skiljer våra tankar, ruttnande drömmar,

hat, kyssar vi delat i fjärran.


Horisonten är röd av skam, ser du bortom tiden? var ligger din kropp begravd?


När glömde du hata - se mitt helvete, vem i helvete stack en 45a mot ditt huvud och tryckte av,

lämnade mig i en blodpöl

apatiskt stirrande

i mörkret

efter

ingenting, jag älskade dig för satan, du skulle inte dö, lilla gumman...




Fri vers av peter markurth
Läst 270 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-25 10:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket starkt berörande
2009-03-26

  Peter Jr Eriksson
Din dotter ? :(
2009-03-25

  Anna Nickolausson
ger djupa känslor
2009-03-25

  peter markurth
detta är iaf ej på något sätt menat att uppfattas på det viset...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth