Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


sanningen är blind

Du sköt mig, rakt i hjärtat, blodet, helvete, jag älskade, hur fan? hade allt,

overkligt, bortom alla tomrum,

detta är sanningen,


genomskådar

sanningar

av glasklar karaktär dagligen, du ljög, mord, det var för helvete vi, vår kärlek,


detta är helvetet,

faller

längre ned

ångest...





Fri vers av peter markurth
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-25 15:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Nä, men nej
hallå, hur kunde
detta drabba Dig...
2009-03-25

    Ken Cassel
Bra skrivet

:)
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth