Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av kärlek och sanning.... puss min lilla flicka...


till min enda högt älskade minifru

Jag möter dina ögon, tårarna är borta, glänsande kärleksfulla ögon, äkta, du ser in i mina tankar, jag bär in dig i vår sängkammare, kysser, smeker, sanningar som lever, vi ser varandra, du känner mig nu, älskar, mörkret omsluter vår älskog, jag tar dig nu min enda flicka...




Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-25 16:28



Bookmark and Share


  peter markurth
det är ett smeknamn, något personligt mellan mig och min fru...
2009-03-25

  Öknens Ros VIP
vackert....berörande......
2009-03-25

  Alexander Gustafsson
Bra avslutning, som verkligen sammanfattar...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth