Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av att roa sig...


döden smyger ofta

Rummet var ostädat och rörigt, såg din gestalt sovande i hörnsoffan, satte mig ned, ciggaretten brann ikapp med tiden, jag betraktade pistolen i min hand, osäkrade den, mantelrörelsen följde automatiskt, såg på ditt blonda hårsvall, du var vacker, min enda kärlek, jag riktade pistolen mot ditt huvud, mest på skoj, kände tryckpunkten, smällen ekade i lägenheten,det slog lock för öronen, överdelen av ditt huvud var medens utsmetat i soffan, hjärnsubstans, benbitar, allt ihopkladdat, likt en solfjäder av gråaktig pure i soffan, nu hade dina tankar upphört, skrattade förundrat, var detta allt...




Fri vers av peter markurth
Läst 181 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-25 16:55



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Du är som bra på att länka kärleken med döden...

This one is no diffrent!
2009-03-25

  Vinkelns
Ja, vad säger man? Ooops? Ett gott skratt förkortar livet?
Gillar det oväntade. Små misstag stora eländen.
2009-03-25

  Öknens Ros VIP
ruggig historia...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth