Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


allmängiltig blick

Blodet på dina händer bränner, skriken i ditt hjärta, kärleken rasar, nedåt, vi har fan mördat nu, kysss mig, vad i helvete är ett mäniskoliv mot din kärlek? de skrek för fan heil hitler samt lagade mussolinis gravsten, varför skulle vi låta dem hållas, samvete är oanständigt, en förbannad belastning, den nya mäniskan skrattar dig i ansiktet, smaka på en kula ur mitt vapen, om du avser klaga på mina hastverk, slarvade vi? dna? vem fan bryr sig, gryningen är nära, kampen har för satan börjat, ladda era vapen, stå upp som män, ge fyr mot svinhundarna, döda förtryckets natur, de närmaste hundra åren flyter blodet, obarmhärtigheten leder till seger, ty kärleken är min, ta den om ni kan, försök att snoka i mina drömmar, förpesta mina sagor eller spotta på min grav, jag står upp och skjuter på er nu, ni borde passat på då ni hade chansen...




Fri vers av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-25 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth