Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av puss...


till min egen flicka

Nu sänker sig skymningen över våra små visdomar, jag har stoppat ditt hjärta i min ficka,

avser ta din oskuld på nytt ikväll, ty solen brinner i min kärlek, närheten behagar dina sinnen, ser dig betrakta mina ögon, din milda blick, söta mun, skira kärlek, djupare än skuggorna i mitt hjärta, kärleken glittrar i din blick, du rengör ständigt ,röjer efter mina galenskaper, delar min ångest, kysser mina mord, vill ha mina sanningar, du skiner likt en diamant i mina händer, nu talar du till mitt hjärta, viskar att du älskar, du är mina drömmars poesi...




Fri vers av peter markurth
Läst 296 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-25 18:25



Bookmark and Share


    Molidae
vacker
2009-12-22

  Suzy med punkterna
Ännu ett vackert avslut
2009-03-26

    Patrique
"Kysser mina mord..."

Få här i denna skrivarverkstad...om än någon annan väver det
sköna och det makabra så skickligt som skalden Peter Markurth
och de dagar man söka sig en läsupplevlese är det alltid gott att
vända blick hit...
2009-03-26

    Tea Alex
Åh.
:)
2009-03-26

  Sturesdotter
känns innerlig o äkta
2009-03-25

  Marlboroman/Hg VIP
Lite läskig text. Efter att ha läst "svarta ängeln".
Välskriven (som vanligt) men läskig...
2009-03-25

  Gisela Nordell
"rengör ständigt" menar jag förstås
2009-03-25

  Gisela Nordell
tycker om
"kärleken glittrar i din blick
du rengör jämt.."
känns så genuint
2009-03-25

  LenaJohansson VIP
ja, det är så det ska vara
härligt du väver ihop allt
det blir inte kladdigt
det blir
så som man vill ha det

tänk om hon visste vad du tänkte
men det vet hon kanske...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth