Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknat kärlek

En cigg liknat kärlek så lätt att tända
Så lätt att släcka
precis som du
Ett ciggpaket så många att välja emellan
Så på chans den jag väljer
Precis som du
Så lätt att ta till sig röken
borta i dimma
"kärlekens dimma"
Den första du röker ger dig rus
Nikokick, första kärleken, lite galet borta
borta i rök
förälskad i en ny
Snabbt att röka upp kan välja takten det tar slut
Kommer till det beska filtret
Andas ut dig
Fortfarande glöd
fortfarande ganska hög
Marlboro,Blend och love

Jag borde skaffa mig en askopp för fler fimpade som du
Borde skaffa mig ett nytt paket och chansa på en ny.




Fri vers av Dancetune
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-25 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dancetune
Dancetune