Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, ge mig något att skriva om

Det är inte så att "jag älskar dig"
för den frasen är uttjatad i våra tomrum till hjärtan,
Och det är inte så att jag betyder någonting för dig,
för vi är blott tomma ord älskling.
Men kom igen
Kyss mig som om du menade det
för det finns en gräns för hur mycket tomhet ett hjärta kan bära.
Och det är inte direkt så att våra känslor kommer ändras imorgon
för vet du inte att tid kan inte läka tomhet och kyssar läker inte sår.
men kom igen
kyss mig älskling som om du någonsin menade det
Kyss mig som om vi var mer än bara trasig poesi.




Fri vers av Dancetune
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-25 20:04



Bookmark and Share


  Pytti
Gillar detta
ungt och ärligt
sårbart vackert och lite trotsigt
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Dancetune
Dancetune