Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


dagen då jag såg din kärlek

Ser dig stå i skuggan av en dröm, svalka vilar i din närhet,

nätter utav kärlek, släcker ej branden du tände i mitt hjärta sommaren då ögon möttes, såg ljuset, du visste redan - sanningen - om oss.

väntar du åter i solen -på mina kyssar - händer i din själ, smekningarna vi så väl känner, samt dina andetag i natten, doften av en kyss, drömmar i en lek, sammanslingrade - vi mot världen, i vårt egenhändigt skapade helvete...




Fri vers av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-25 20:32



Bookmark and Share


  friheten
Underbar
2009-03-26

  Suzy med punkterna
Längtansfull
2009-03-26

  Gisela Nordell
känner mig så berörd av
dessa kännande rader
2009-03-25

  peter markurth
skrev den idag...
2009-03-25

    Tea Alex
Har jag läst den här förut? Känner igen det. Underbart fin!
2009-03-25

  LenaJohansson VIP
fin som den förra
men är det ett helvete

helvetet?
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth