Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag få dig att förstå?

Hur ska jag få dig att förstå
att det inte är presenter jag vill ha?
Hur ska jag få dig att förstå
att förhållanden inte bygger på det?
Hur ska jag få dig att förstå
att jag älskar dig lika mycket ändå?

När ska du förstå
att det bara är dig jag vill ha?
När ska du förstå
att jag inte tänker lämna dig?
När ska du förstå
att du är den enda?




Övriga genrer av Chaiel
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-25 21:17



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
God text.
Och han/hon begriper det när du inte "suktar" efter det...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel