Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begagnade känslor förgiftade våra sinnen - överdriven hänsyn lade kärleken i graven.Hennes tankar voro svarta som helvetet - ögon tomma, låtsaskärlek, kvinnans enda hopp var döden... Nu ska jag förtälja en liten sanning...


Truism - Kvinnans tankar är ofta mannens personliga helvete!!!

Kvinnan är ett monster utav egoism, fyllt av svaghet äro hennes sinne - då hennes hyckleri och självbedrägeri visar sig - är jag glad att cynismen bosatt sig i mitt sinne, ty blodiga tårar rinner ofta, då sanningen visar vägen,

tankar utan nåd eller lindring - skalpellen glimmar tyst i mörkret, då ditt hjärta plockas ut och styckas, bit för bit, äter du upp mitt hjärta nu? skapar kaos, förödelse - utan ånger är ditt liv, mitt personliga helvete...








Fri vers av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-26 17:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Trots kvinna jag är så måste ett litet erkännande ges till dig.
Litet, inte allt;=)
2009-03-26

    ej medlem längre
Detta var kusligt-likt en episod som kunde kostat mig livet-eller det illa förstånd jag har...en försiktig liten Applåd!- Nej-Vi tar en hel ovation!
2009-03-26

  Öknens Ros VIP
hårda ord om kvinnan....gäller det omvända också? (mannens tankar=kvinnans personliga helvete)
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth