Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som är i stånd att förenkla/reducera livet - är enligt min mening antingen stupid, eller en stor man....


unknown lover...


Dog din kärlek idag? stal du min saknad, mördade du mina känslor, stack du ett hål i mitt hjärta,

detta är jag ej istånd att laga, ty det stinker sanning,

jag har sett dig nu, allt jag hoppades slippa,

du valde döden framför min kärlek,

ensam är du, gråter

dig genom den

tid du ej har

kvar, natten utan nåd, liksom känslor i en kista...







Fri vers av peter markurth
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-26 18:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oj
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth