Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
politisk skiss... INFÖRA ETT I SLUTÄNDAN KOMUNISTISKT SYSTEM=PRIORITET 1!!!!


röd gryning

Folkmassorna jublar, hitler talade idag i direktsänd tv, det var en gång ett folk - som trodde på jultomten, skrattar nu vansinnigt, döden stinker ej ännu, liken måste börja ruttna innan ni kan se det uppenbara, vi putsar våra vapen, hamstrar, förbereder oss, ty då morgonen gryr går vi till anfall, fanorna är röda, rött vårt blod, kanonader dånar, varhelst helvetet skapas ser ni oss kämpa, hårt, skoningslöst, ty fienden är lömsk, det är helvetet och dess ok vi avser kasta av oss, ni tror att friheten existerar i praktiken eller i synbara teorier, sanningen är att den som tar makten dikterar villkoren, som alltid, ni blöder snart ur hjärtat, vi ska sända er förhatliga propagandamaskin till erat eget helvete, vi ska avrätta den som söker ge sig, er sjukdom ska då fan ej smitta, våra föregångare hyste empati, detta var deras svaghet, vi har inga svagheter, röd gryning....




Övriga genrer av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-26 20:11



Bookmark and Share


  Trätobroder
Ser texten läsas i talform med megafon. Schysst
2009-03-26

  L Patrik W Johansson VIP
Förutom att tomten alltid varit symbolisk hyllning till St.Nikolaus givmidhet (kastade apelsiner på trapporna till fattiga i Italien) så jag 'tror' på honom fortfarande ;)
så var det mycket bra i en text, jag tror dina texter är två avdelningar, de korta skisserna och de som är mer prosa.

Ha en bra kväll

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth