Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av sann kärlek.... ses snart....


till min älskade minifru, lilla gumman

Kärlek, renhet, klar och skir, måste tvättas dagligen, vårdas, kyssas,

leta bortom sagorna, där finner du min kärlek gumman, till dig, oskuldsfull,

gömmer alla skatter du önskar

vill du ha mitt liv? mitt hjärta

ska jag ta ut det till dig

putsa det

och skänka dig sanningen, kom hit ikväll och kyss helvetet adjö...




Fri vers av peter markurth
Läst 236 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-26 21:31



Bookmark and Share


    Tea Alex
Kärlek, renhet, klar och skir, måste tvättas dagligen, vårdas, kyssas,

Jättefint!!!
Klar och skir - vackert!!!
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth