Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer bli bra

 

Jag vet det nu - jag känner det inom

Det kommer gå bra

Det kommer bli bra


Jag behöver inte dig - Jag behöver inte det du är


Jag behöver mig  - Och mig har jag ju

Jag är ju alltid här

 

Jag behöver inte krig - Jag behöver inte strid

Jag behöver inte kämpa för din kärlek

 


Jag är jag - Jag är bra - Jag är  härlig

 

Jag vet det nu - jag känner det inom

Det kommer gå bra

Det kommer bli bra

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 550 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-03-27 09:44



Bookmark and Share


    A. Thomasdotter
Bra skrivet. Mycket kännsla och kraft.
2009-05-26

  Johan Bergstjärna VIP
Nä... varför skitrelationer, när man kan ha sej själv??

Bra talat! Var inte rädd, det kommer gå bra.

Gud vad söt du är!!!
2009-03-30

  Fånga dagen
bra övertygande text känns som om du går igenom en separation av nått slag här?
mvh Anna-Karin
2009-03-27

    eva m h
Övertygad och övertygande!
2009-03-27

  kärleks ängel
styrkan finns inom oss!
2009-03-27

    FinnRaggarn
Underbar Jagbiografi .
2009-03-27

    Stella Stol
Vi är sam tid igt...
2009-03-27

  mare VIP
Precis så , att tycka om sig själv är viktigt !!
2009-03-27

  Elaine.S VIP
Inspirerande skrivet!! underbart med insikter om sitt eget värde..
2009-03-27

  Cosmic Johanna
Du övertygar mig,

och du är härlig!

Dina dikter bekräftar det.
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv