Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Idag är jag tom
Inget fyller upp mitt inre

Min blick är tom
Jag kan inte se
Jag förblindas av alla tårar

Jag behöver någon
Någon som visar att jag är älskad
Att jag är betydelsefull

Men jag känner det inte
För jag är tom

Den utstötte
Den som man inte ska prata med
Den som man ska stirra på
Och skratta åt
Den som inte har nåt liv
Den instängda

Jag kan inte se längre
För jag förblindas av alla tårar




Fri vers av Shadowline
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-09-12 16:30



Bookmark and Share


  karamellen
Gillade din dikt, kanske för att jag känner igen mig i texten. Rakt på sak och enkel.
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Shadowline