Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


drunknar

Vaknade, såg elden gapa, skriken trängde undan

maler ner sanningen

brinnande hjärta stal

själen, ansvarig för handlingar, betvingare av hat och lögnens poesi,

på knä såg vi

sanningen

skrika

ut

i

rymdens tomma kyla, nu slaktar vi allt, kärleken brinner...




Fri vers av peter markurth
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-27 18:49



Bookmark and Share


    Tea Alex
rymdens tomma kyla, nu slaktar vi allt, kärleken brinner


Den här meningen skulle jag älskat när jag var i tonåren!
2009-03-27

  LenaJohansson VIP
känns som att sitta på havsbotten och dina ord segla över en på vattenytan

så över känslan ligger orden och flyter förbi
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth