Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


älskar dig för satan

Beskriva dina kyssar, tiden flyter sakta genom hjärtat, droppar ned,

i dina tankar, fyller mig med vemod,

kysser dig nu, skriker skönheten i dina öron

blodet visar

aldrig

hänsyn, morden sker sakta, vi drunknar i ditt mörker.


vintern dör...




Fri vers av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-27 19:04



Bookmark and Share


    Marie Andersson
Vintern dör och
våren föds.
Vi lever i ljus...
2009-03-30

  Alexander Gustafsson
Snyggt beskrivet!
2009-03-28

    Tea Alex
Ja vintern dör. Eller somnar in, tänker jag.
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth