Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av kärlek...


min lilla minimala mikrofru, jag älskar bara dig

du ser in i ögon, blöta utav kärlek - lögner, hjärtats poesi

älskar döden, din värme sprider sig, utsvultna

omfamnar vi kärleken,

jag håller ditt hjärta i min hand, sakta svalnar saknaden, möts

i natten för att älska evigheten, du är min lilla flicka...




Fri vers av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-27 19:23



Bookmark and Share


    Tea Alex
i natten för att älska evigheten

Vacker mening!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth