Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss..


true love

Färden genom själar utav guld, glittrande i en gemensam kärlek, du såg mig gråta dagen då du stal min vidom, brände mina sorger, blödde
mina tankar, ändå visade vi varandra skönheten,

en skadad sanning, bunden utav stål, fäst med klister mellan våra sagor,

kärleken är dyster, sanningen egal,

nu använder jag din sista oskuld, besudlar den med kärlek,

du log i mörkret, och visste sanningen...




Fri vers av peter markurth
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-27 19:46



Bookmark and Share


    Tea Alex
nu använder jag din sista oskuld, besudlar den med kärlek,

Intressant mening. Din sista oskuld. Funderar.
2009-03-27

  Miss Mod
"kärleken är dyster, sanningen egal, " Underbart!!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth