Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


döden väntar

Vad fan glor du på? försöker du stjäla mitt personliga helvete? försök,

min rakkniv törstar svårt efter ert blod,

titta noga, jag är jävligt rutten,

ser du? döden,

vänta på dig

i mina

ögon...




Fri vers av peter markurth
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-27 19:53



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Att komma tillfreds med ens egna hat,

bra...

Hotful,

Precis som hat ska va!
2009-03-28

  AjBi
Döden är en del av Livet... rysansvärt bra skrivet!
2009-03-28

    Tea Alex
Uuuhhh otäck! Du är bra på att skriva otäcka saker Peter, det måste jag säga.
2009-03-27

  Lotti
döden kan ses på så många olika sätt , men är nödvändig för att fortsätta leva
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth