Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fru... sova djupt... jag älskar dig gumman....


jag älskar ju...

Du väcker mina tankar, blöder ju, bränner, eldar i mitt sinne, hänsynslöst,

totalt lugn, vetskap, kärlek,

vakna i ditt lugn, utsövd, redo, dagen stinker, dödar allt,

du lever i mitt hjärta, kärlek är för evigt, stjärnor exploderar,


lev i min själ, gråt ej, var lugn, vi visar varandra hänsyn - kärlek,

det måste var kyssar, längtan, två själar, förenade

i sanningen,

förevigt

sammanslingrade, bortom döden älskar vi varandra, till vanvettets gräns...




Fri vers av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-28 13:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Passion tänkte
jag också, då jag
läst några rader,
precis, som Du beskriver
så är det så känns det!
Du fick till det perfekt
hur det går, när passionen
slår, då finns inget annat
den tar i en, in till märg och
ben, något som slår filmens
kärleksscen, för här är
det bara äkta sken...
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth