Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens spår

Det tassas över kalla golv
trevas i mörkret
mot tystnadens nervändar

ljuset går i cirklar
utanför det självklara
fångar önskningar
ur ljuskäglorna
på nattens scen

Draperad arm sträcks ut
väcker magi
ur mörkrets galleri
ligger dofter
som föder snabb puls

syret känner ett motstånd
som upplöses och lämnar spår
åt det oförklariga




Fri vers av Rosen VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP