Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


evig tystnad

Vem i helvete är du? som försöker säga vad JAG BÖR KÄNNA, vill du dö?

komma obeväpnad, till min begravning,

jag har sjunkit djupt

i själen lever

myten

om

oss, natten då jag kysste min unga hustru - den enda - sanning,

jag besuttit, tankar, kärlek,

luktar ruttet,

ser tydligt,

hatet brinner, elden sprider sig, tomma drömmar bortom döden, poesi, ett skott i natten,

tystnad...






Fri vers av peter markurth
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth