Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss, älskar dig, min enda fru...


all of my love to you...

kysser din saknad farväl, kärleken segrar åter,

vinden i mitt hår, stolt blick, dina ögon ser,

allt, vet att jag är ett svin, kysser

sanningen, kärlek vinner alltid över döden, mina tårar drunknar i ditt sinne, hålen

lagar du, med eld,

syr frenetiskt, jag vill ha, din renhet - äkta kärlek,

du ger den varje dag....






Fri vers av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-28 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth