Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obs förväxsla ej huvudpersonen med mig eller någon annan...


heroinavgiftning



Ljuden ekar, bedövad, tog två kabbar, sköt in dem rakt av, ser dina ögon, älskar med din skugga i drömmarna, svetten rinner, helvete, det gör ju ont, att älska, lämnar ni mig åt gamarna?

satans svin, ja, metadon funkar = jävla skitsnack, ställ in dosen rätt, klarar det ej, smärtan,
kroppen vrålar,

ta bort dolcontinen,

ge mig något som funkar,

fentanylplåster,
ja jag älskar dig sade jag ju i eftrmiddags då jag sket ner mig och spydde,
i telefonen,
coca cola är förbjudet här,

det är vanebildande,

rör ni mina cigg dödar jag, detta är helvetet. i en nålspets, ta bort skiten, nu, och tro ej att ni förstår, ty vi är era gudar, de som ser, i mörkret,

utan att leda,

någon mot

döden,

håll truten, och






ge mig något som funkar för helvete...




Fri vers av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-28 19:44



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Mäktig...

Orden tar tag om en och trycker upp en mot väggen...
2009-03-29

  Stefan Höglund
Hellvetet på jorden.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth