Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss... till min älskade fru...


vill ha dig nu

Jag ser dig, älskar hejdlöst , vill röra din själ, smeka sanningen, kom, fall i mina armar, låt oss älska inatt, ängel utav tårar,

sköra tankar, känslor krackelerar i havet,

ha dig här,

närhet, kärlek, sanningarna om din själ, jag såg dem idag,

gråtande...




Fri vers av peter markurth
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-28 20:12



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åhh...sista var så vacker. Du får ge de här dikterna i ett häfte till din fru tycker jag. :)
2009-03-28

  CJ
Vacker.....:)
2009-03-28

  Caprice! VIP
Hur du kan kalla detta skiss är mer än jag begriper...
En fullbordad liten pärla är vad den är!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth