Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag sen skrev


Efter lördagkvällens förvridning

"Du är det ljuvliga ackord som gör mitt livs menlösa strängspel till en underbar sång"

Så skrev jag till henne nu, och all den förbjudna menlösa erotik vars vingslag tidigare oroat min hjärna är helt borta.

Jag älskar bara henne, och det förbjudna och druckna man ibland kan önska blir så oerhört litet i jämförelse med det man är kapabel att känna för den människan man verkligen, verkligen älskar.




Övriga genrer av Jacus
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-29 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacus