Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ord kan kännas så mycket

Begraver dig i gräset, begraver dig i mina armar medan du sover.
Bär dig över gräset, bär dig i mina armar där björkarna gråter.




Övriga genrer av Jacus
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-29 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacus