Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man förstör ett förhållande


Dyster

Jag älskar henne och frågar henne varför hon älskar mig
Inte för att jag vill veta utan för att jag inte förstår
Det blir en dyster jävla vår om det fortsätter som igår




Fri vers av Jacus
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacus