Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara hjälplös och störd


Ett barn

En vuxen som är som ett barn
Lekfull, fantasifull och kompromisslöst kärleksfull
Drömmande om att bli vuxen, 27 år och när jag blir stor
Ett vulgärt och impulsivt barn, hjälplöst och tjurigt
När en vuxen som är som ett barn




Fri vers av Jacus
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacus