Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygg inte. Riv

 

bygg inte murar

där de inte finns

riv dem

så blir det hopp

 

det finns jag har sett jag vet

 

hoppet 

flög förbi

landade en kort

stund

 

men vem tror på en liten blå häst

 

jag




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-29 11:05



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gillar den här...och jag har en liten blå häst här hemma...han är gammal och sliten i en underbar färg... din dikt är oxå underbar tycker jag!;)
2009-03-29

  Hans Christian
Ett rart o poetiskt slut som jag tycker mkt om.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP