Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


möte med mina sanningar


I natten mötte jag en sanning, hon tindrade med ögonen, hennes blick mötte

min själ, såg mig, visste genast, att vi båda kunde måla våra drömmar sanna i ett andetag,

få är de som tittar bortom, kärleken är alltid vild, även den till konsten,

blixtrande rader i mitt synfält, tror att hon visade mig sanningar,

bilder av sitt vara, själen tystnade, sekunderna rann, stilla, skuggor rörde vid varandra i natten,

i ett andetag förstod vi, och tystnade,

för den här gången...







Fri vers av peter markurth
Läst 161 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-29 20:17



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
I dagsläget den bästa du skrivet.
2009-03-30

  Vinkelns
Suveränt, denna känns som en inledning till en roman. En aptitretare typ, man vill få följa tanken, se var den kommer ifrån o var den tar vägen, lära känna henne genom berättarrösten.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth