Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


vaken skönhet


Jag gav dig min drömmar, kysste dina lugor, vacker var din själ,

anfrätt av ett helvete bortom allt förstånd,

kysste dina läppar i natten, tog din kropp, fick aldrig nog,

du älskade mig till döden...










Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-29 20:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackert skrivet
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth