Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av fasa...


dödens kärlek

Jag ser din saknad bada i min kärlek, vill du kyssa mig? tårarna rinner, skrattet har tystnat, iskallt stirrar universum på min själ,

nu väntar jag i helvetet, brinner upp, smärtan

kysser,

alla tankar, du vill inte älska mig förevigt, ler hånfullt,

bortom sagorna, laddar jag mitt vapen,

sluttjafsat,

ont...






Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-29 21:07



Bookmark and Share


  Jaseph
En effektiv och stark text!
2009-03-30

  Suzy med punkterna
Snyggt
2009-03-30

  LassO
Frysen frysen
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth