Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av längtan...


i love you

Du, kom hit jag avser kyssa dina tårar, dra med dig till mitt hjärta, älska dig till döden, vill ha dig nära evigheten,

älskade flicka, visa din kärlek, smek mitt hat,

ta vara på min enfald,

jag målar dina ögon ljusa, lyser till musiken, lägrar dig inatt, döden kan vänta

ännu finns jag här, väntande på sanningen, ty dig vill jag ha

i min verklighet är du drottning,

kom då, annars hämtar jag dig genast, ty du är min enda flicka,


orkar inte längta mera, vi ska leva leva

bortom hatets poesi,

tårarna, jag såg din längtan, speglas i en kyss, det är vi för evigt...




Fri vers av peter markurth
Läst 331 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-29 22:02



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Och när tänker du sluta att kalla dina alster för skisser?
Har du bearbetat något av dem efteråt...?
Måste häckla dig litegrann. ;-)
Härlig "skiss" om längtan som inte vill vänta, nu ska det ske, nu genast! Och hon vill inte heller vänta... inte en nanosekund till!
2009-04-01

  Angeldust
Din drottning kommer..fint kärleksfullt skrivet.kram Sunny
2009-04-01

    Al Lanzon
Snyggt skissat!
2009-03-31

  JessicaB
Vilken vacker text som beskriver den sanna kärleken.........
2009-03-30

  Lia-Lej
Suger på det fjärde stycket som på en karamell. Omfamnar det och tycker mycket om just det!!
2009-03-30

  Emilia Berg
Klockrent KÄRLEK...
2009-03-30

  Suzy med punkterna
Att leva bortom hatet kräver en hel del.
2009-03-30

  peter markurth
jag rekomenderar ett studnium av wittgenstein, naturligtvis har språket gränser....
2009-03-30

  erkki
Den här hänger ihop, men det är mycket man inte förstår. En gång fick en känd konstnär frågan: Varför målade du den här? Svar: För att den måste målas.
Då förstår man hur otillräckligt språket är.
2009-03-30

  Miss Mod
"i min verklighet är du drottning, "
En otrolig text, tycker mycket om den.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth