Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


vem ser

Vem ser dig sväva i ljuset av en dröm? kyssarna du gav mig, de tvära kasten, blodet,

färgade min ångest röd, nålsticket i hjärtat, paralyserar ännu,

kvinnan som besitter sanningen - och vägrar se den,

dina kyssar i natten, dog för dig

på marken, är det skitigt,

rakkniven i handen,

kryper ej nu

går mot

slutet



en kärlek, med bestämnda steg, dimman är ogenomtränglig inatt...




Fri vers av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 00:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Som besitter sanningen och vägrar se den...........etsar sig fast
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth