Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


sanningens minut

Döden ekar mellan dina hjärtslag - nu kysser jag din längtan - tar ditt hjärta med,

kärlek uti natten, själen skriker, förtärande jävla saknad,

kom hit nu så ska jag putsa ditt hjärta, kyssa din oskuld farväl,

i natten ser vi sanningen, vi älskar nu

du fylls av värme, tätt

intill mig,

håller i din själ, det brända hjärtats poesi, du sover nu, jag smeker din kind,

och längtar....




Fri vers av peter markurth
Läst 253 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-30 00:55



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Rader som bär även en nattsvart stund; det finns hopp om ljuvlig kärlek!
2009-03-30

  Suzy med punkterna
Rader fulla av längtan
2009-03-30

  CJ
underbar text....!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth