Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten fjäril

Liten fjäril
Åtrådd, tagen, redan som puppa

Krupen ur skalet
med vingar nyss utslagna

Fascinerad och glad
över sina vackra vingar

Förundrad och stolt

Smutsad och förstörd

Fjärilen ännu mer åtrådd än puppan

Fjärilen ännu mer förvissad om sin tystnad

Hon visar sina färgglada vingar

Svagt prasslande
om någon hade lyssnat




Fri vers av Månika
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika