Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdsligt?


Hon satt och väntade
på ett uppvaknande
där ingen längre
såg sig själva som offer

hon väntade på en röst
som vägde tungt
där alla kände sig
som vinnare

hon ville hitta orden
som gav tillfredställelse
där alla ihoprullade nystan
trasslades upp

Tiden går inte att stanna
eller att dra tillbaka 
då världen är upptagen
med sina stora problem 
så varför spä på dem
med våra egna

hon satt och väntade
på en försoning...




Fri vers av Rosen VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 09:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fin poesi
2009-03-31

  Carola Zettergren
Mmm..världsligt, smått och stort..snyggt!!!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP