Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

''Göttebosshumor''

 

Ada tyckte att Kal hade blivit så erbarmligt trist. Inget hände. Dagarna var

likadana jämt . . .

Ada klagade och klagade varenda dag.

Kals tålamod började knaka betänkligt. Smockan hängde i luften.

Han började så sakta tala:

Om du inte håller klaften snart käring så vrider jag nacken av dig!

Ada som sitter i hörnet och stickar, tittar upp och svarar:

Ja då får man i alla fall se sig om!

                                                ''häpp''




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-31 12:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
jo men visst ! såväl Lisa Berg och Göte Borg har humor, och definitivt diktarjagets text platsar...
2009-03-31

  Rude Billy
höhö
2009-03-31

  Eaglemountains VIP
Där satt den, Ada hade svar på allt .....
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP