Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plusgrader och barmark...


Du gömmer din litenhet
för mig osynlig
i vårlängtans toner

Jag hör dig en bit härifrån 
där storleken bryter våra liv
i dina vingar
lyfter du din styrka

Världen lockar på dig
av ditt rus
njuter mitt öra




Fri vers av Rosen VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-31 15:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl spelas vårlängtans toner i den finstämda poesin...ja...
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP