Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


the day is done

Dagen somnade in - då döden gav vika för kärleken...




Fri vers av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-31 20:38



Bookmark and Share


  CJ
WOW!!!!
2009-03-31

  Suzy med punkterna
Underbart
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth