Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss..


mörkret

Jag tänker på din kärlek - iskymninge, kyssar vi ska dela, livet rasar samman över dina ord, nu tar jag dig med,

smeker längtan varm, håller kärlek i min hand,

natten är kommen,

blodet förenas

i en nyanvänd kanyl, värmen ler mot kärlekens innersta väsen, nu

kommer jag

i dig

och älskar mörkret....




Fri vers av peter markurth
Läst 173 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-31 20:49



Bookmark and Share


    Patrique
Spännande stort...tycker mycket om den "nya form" jag anar i denna samt dikten "nattens sköte"...Ljus o mörker,kyla o värme som alltid i en sinnrik väv i dina texter...
Mycket bra !
2009-03-31

  Gisela Nordell
värmen ler mot kärlekens
innersta väsen
tycker jag om
2009-03-31

  Suzy med punkterna
Dubbeltydigt men gillas
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth