Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


bortom

Bortom dina kyssar lever kärleken orörd,

vill du ha mitt hjärta, jag kan skära ut det, kasta det framför dig på marken och spy,

nu vilar vi i mina lögner, trampar på varandras bördor, smittar sanningar med regler, infekterar kärleken med lögner, skriker ut avsky, mördar tankar

vill du ha min kärlek

denna natt

kysser dig i mörkret, förenade förorenar vi tillvaron...




Fri vers av peter markurth
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-31 22:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förenade förorenar, unikt tjusigt skrivet
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth