Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

 

Jag vill skriva till dig
ord lätta
ord ömma
som fjädrar mot din kind

Meningarna till dig
jag döljer
bakom molnen
i ett kuvert seglande
på gyllene vågor

Jag vill skriva till dig
flytande andar
förenade
i ett skimrande stråk, leende
i dina ögon

samlade
i en hand
smekandes ett anlete
från ovan...









Fri vers av Seasons VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 02:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en text som är fylls med ord
når andemeningen fram

likt en från läpparna begråten sång
om en tid som var en gång
2009-04-03

  Roula O
en fin berörande text...gillas!
2009-04-01

    ej medlem längre
Betagande vackert skrivet- du når hjärtat!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP