Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21. Jag frös... ~ Bruno K. Öijer ( 1951- )





Jag frös
Jag hade inget att leva för
Månader blev till år
när jag måste ha dragit
min kropp närmare intill mig
Jag måste anat en blå strimma
under alla lager av svärta


Vid banvallen
låg ett omkullvält lok
tungt och kallnat
svart
svartare än svart
låg det på sidan
och under kom
blåsippor upp
ömtåliga och små
måste dom växt till sej
på sina stjälkar
och slagit ut till
en blå rymd
som långsamt pressade
sej högre och högre
och välte tillbaka loket
lyfte upp det till rälsen
igen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 25346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-01 23:42



Bookmark and Share


    TORKADRÖVHÅLSSPERMA69
denna text var väldigt fin den fick mig att dra mig i förhuden så hårt att jag ejaculerade på mitt skrivbord och min musmatta
2023-03-24

  Cosmic Johanna
Jag tycker du gjort det så snyggt,
när du valt ut dikter av kända poeter,
och lagt deras namn samt foto för att det inte ska bli
missförstånd och samt när de är födda eller ev. har dött.


Jag har njutit av att ta del av deras verk, som jag annars inte gjort på samma sätt, nu kanske jag blir inspirerad att läsa mer av dem, har sett flera gobitar.

Tack Johan!
2009-04-04

  Johan Bergstjärna VIP
Sanningssägerskan

Oh blau bläou sommin komma abba abba zoot... lev upp till ditt nick! ; )
2009-04-03

  Sanningsägaren VIP
Du får inte publicera andras verk Johan, det vet du väl?
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP