Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Det var som om
du drog av mig mitt
skinn.

Varje millimeter på min
kropp var smärta.

Men det var längesen
så jag önskar att
jag hade läkt tills nu.

Men det finns ställen
på mig
där skinnet aldrig kommer
tillbaka.




Fri vers av Birfir
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir