Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För vissa människor är lyckan endast döden..


Döden

Varför föddes jag in till svält och törst?
Ja, varför i ett land där hungern är störst?

Jag ligger här hjälplös, väntar på mitt sista andetag,
Ja, för att dö på detta sätt finns väl ingen lag.

Nu dras jag upp från denna mark,
Kraften drar mig uppåt
Ja, den är stark.

Jag som tvekade på herren, han räddar ju mig i nöden!
Ja, för människor som mig, finns det inget bättre än döden




Fri vers av Nadee
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-02 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadee
Nadee