Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saltig droppe

En vattendroppe

rullar hastigt

Nerför den så varma kinden
Den återspeglar
Bilder av lägren,
Den berövade friheten,
När de stängde
den svarta grinden.

En vattendroppe

rullar hastigt

Nerför den så varma kinden
Gasen har nått
sin ultimata höjd

Själen svävar
med ständig längtan
efter frid och fröjd








Fri vers av Nadee
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 17:53



Bookmark and Share


  Erikjohansson
Vackert skrivet!
/Erik
2009-04-07

  ©Anniz
Niice!!
Duu e ju bra!
Feet niice att hitta ngn soom e tyyp yngre häär också!
Annars är de flesta över 20
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nadee
Nadee